Home FiskeKlä dig rätt för fisketuren
Klä dig rätt för fisketuren

Klä dig rätt för fisketuren

För att du ska kunna njuta till fullo av dina fisketurer behöver du ha rätt kläder och utrustning. Genom att klä dig rätt minimerar du risken att behöva avbryta turen till följd av omständigheter som ändrade väderförhållanden. Att klä sig rätt bidrar också till att öka säkerheten när du befinner dig på eller nära havet.

På laxen.com hittar du allt du behöver inför ditt fiskeäventyr.

Säkerhet och värme i samma plagg

Nu behöver du inte välja om du ska klä dig varmt eller säkert – med en praktisk flytoverall får du allt i ett. Det är ett värmande och plagg som kan användas året runt, både vid aktiviteter på land och till havs. En flytoverall står effektivt emot väder och vind och kan med fördel användas vid aktiviteter som fiske, skoterkörning etcetera.

Viktigt att använda flytplagg

Utöver flytoveraller kan du även välja att klä dig i ett flytunderställ, eller varför inte en klassisk flytväst. Att använda sig av flytplagg när du rör dig på eller nära havet är lika viktigt som att använda säkerhetsbälte när du kör bil. Ett flytunderställ är självvärmande och har samma funktion som en våtdräkt. Den värms upp av din kroppsvärme och bildar därigenom en varm isolering.