Home TipsFiskesemester

Fiskesemester

Har man fiske som ett av sina stora nöjen så kanske man redan nu börjar att planera sin fiskesemester. En del åker samma vecka varje år till samma ställe och fiskar då man vet att där är fisket oftast lyckat och man lärt känna de vatten man fiskar i. Det är också en gemenskap med andra som varje år kommer till samma plats.

Hitta nya fiskevatten

Det finns många trevliga ställen att åka till när det gäller Sverige och fiska, och det kanske är dags att leta sig till nya fiskevatten. Ett område som är populärt att åka till är Dalsland och södra Värmland där man också har närheten till  norska sidan med Akershus och Östfold fylke med bra fiskemöjligheter. Kolla upp om det kan vara något för ert fiskegäng att åka till. Att både kunna uppleva fiske i Sverige och Norge under samma resa kan vara värt att försöka med. Det finns gott om fiskevatten i det område man kallar Fiskeland och passa både nybörjare och de med mer erfarenhet av fiske.

Att göra när det inte nappar

Det är inte alltid fisken vill att vi ska fånga den eller att vädret är i det tillståndet att inte ens en äventyrare skulle ge sig ut. Då kan det vara bra med lite tips på vad man kan hitta på för andra roliga aktiviteter när man väntar på att vädret ska bli bättre eller att fisken ska börja nappa. Med dagens teknik så finns ju mobilen eller surfplattan inte långt borta, att hitta ett schysst casinospel kan vara något som både får tiden att gå men också möjligheten att betala av fiskesemestern. Det finns mycket som man kan använda sin mobil eller surfplatta till, kolla på film lyssna på musik.